GAMA FUTURA

Gama Futura

Automat za prodaju u apoteci - PHARMAT24 - lekomat Automatizovani sistemi za smeštaj lekova BD ROWA Profesionalni sistemi fioka i specijalizovani nameštaj za apoteke Digitalni touch-screen sistemi virualnih polica BD ROWA Vmotion Sistemi zaštite izloženih artikala – ZACOM

USLUGE

Gama Futura pruža usluge projektovanja, montaže i konsaltinga u oblasti opremanja maloprodajnih objekata i prodajnog prostora i elektronske zaštite robe.

Za apoteke nudimo kompletan asortiman specijalog nameštaja i opreme po evropskim standardima renomiranog italijanskog proizvođača. Nameštaj odlikuje izuzetna funkcionalnost u skladu sa specifičnim zahtevima ove delatnosti.
Za apoteke nudimo specijalizovane automate za prodaju koji unapređuju rad u apoteci.
Takodje, za apoteke u asortimanu imamo i napredne digitalne sisteme za prodaju i rad sa skladištem lekova čime se unapređuju radni procesi u apoteci i poboljšava usluga.

Za potrebe maloprodajnih objekata: apoteke, drogerije, parfimerjije , prodavnice tehničke robe, knjižare  i butike, nudimo kompletna rešenja u pogledu opremanja po principu ključ u ruke, čime je obuhvaćeno projektovanje i montaža nameštaja metal-drvo-staklo renomiranih svetskih proizvodjača prilagodjenog svakom maloprodajnom objektu ponaosob, elektronsku zaštitu proizvoda (EAS sistemi), alarmne sisteme za zaštitu izložene robe i zaštitne plastične kutije – safere.

.
Kontakt

Gama Futura d.o.o. Beograd
Ul. Bulevar Arsenija Čarnojevića br.: 68 / 7
11070 Novi Beograd

Telefoni:
+381 (011) 313 91 60

e-mail: office@gama-futura.com


PIB potvrda