Početna stranica

        Nameštaj i oprema za apoteke

Nameštaj i oprema za apoteke

 

Nameštaj i oprema za apoteke

Apotekarski svetleći krst

Nameštaj i oprema za apoteke

U okviru programa opremanja maloprodajnih objekata Gama Futura u saradnji sa partnerom italijanskim partnerom specijalizovala se za opremanje apoteka nameštajem i specifičnom opremom. Dosada Gama Futura je opremila preko 40 apoteka u prethodnih 10 godina i poseduje bogato iskustvo u ovoj oblasti. Na osnovu tlocrta apoteke uz konsultaciju sa klijentom naš tim u saradnji sa kolegama iz partnerske kuće nudi kompletno i kompetentno rešenje za opremanje apoteka sa mogućnošću potpunog vizelnog identiteta vašeg maloprodajnog objekta. Funkcionalnost, kvalitet i izdržljivost nameštaja za apoteke je najvišeg nivoa što pruža sigurnost da uložena sredstva će se u potpunosti vratiti.

U procesu planiranja opremanja apoteke Gama Futura nudi pomoć pri izradi projekta opremanja apoteke korišćenjem najsavremenih 3D CAD alata. Formiranjem 3D modela apoteke omogućuje lak uvid i izmene u toku samog projektovanja i planiranja. Bogato iskustvo i stručnost naših projektanata pomoći će Vam pri izboru optimalnog rešenja za opremanje vaše apoteke.

Ključni element u opremanju apoteka jeste profesionalni sistem fioka - fiokar, koji se proizvodi u dve varijante:
- zidni (izuzetno velikog kapaciteta, korisna dubina fioka od 55 do 110 cm, standardna visina 220 cm, širina kolone 45 cm),
- u receptura pultu (dubine 45 i 55 cm, širine kolone 45 i 63 cm).

Bogat izbor pribora: providno, mat ili mrežasto dno fioka, piedestal za lakši pristup leku, nosaći homeopatskih preparata, uzdužne i poprečne pregradice za fioke kao i oznake na fiokama s prednje i bočnih stranica, jedinstveno su rešenje sa ciljem lakše organizacije smeštaja lekova i jednostavne svakodnevne manipulacije lekovima.

Profesionalni sistem fioka je vrhunskog kvaliteta, konstrukcija je izradjena od dur - aluminijuma sa dvostrukim kugličnim ležajima, koji su zaslužni za dugovečnost, izdržljivost i tihi rad sistema. OF F12 profesionalni sistem fioka je spoj italijanskog dizajna i najviših evropskih standarda.

Detaljne informacije o fiokaru možete naći na web strani našeg partnera www.oftecnocassetti.it i u brošuri:
Profesionalni sistem fioka [pdf]


Novost u našoj ponudi su automati za prodaju u apoteci koji omogućavaju 24h rad uz minimalne troškove, kao i mogućnost prodaje OTC i ne-lek asortimana putem automata na mestima kao što su autobuske i železničke stanice, javni objekti, hoteli, apartmani i sl. Prednost korišćenja automata je višestruka jer omogućava potpunu anonimnost pri kupovini bez obzira na radno vreme.
Detaljni podaci o modelima su dati u brosurama:
- PHARMAT24 MOD. 110 SR , brošura [pdf]
- PHARMAT24 MOD. 160 SR , brošura [pdf]


Detaljnije informacije možete naći u našim brosurama i prezentacijama:
- Savremena apoteka – Izazov koncepta otvorene apoteke [pdf]
- Profesionalni sistemi za smeštaj lekova [pdf]
- Apotekarski krstovi DMV [pdf] i 3D Apotekarski krst Novatronic [pdf]
- Cenovnik DMV apotekarski krstovi [pdf]
- Elektronska zaštita u apoteci [pdf]
- Automat za prodaju u apoteci PHARMAT 24 [pdf]


Gama Futura d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 68 / 7
tel/fax +381 11 313 9160
mob. +381 62 415 652
email office@gama-futura.com
ZACOM   NEDAP
     

       Sva prava zadržana. Izrada web sajta