GAMA FUTURA

Gama Futura

Automat za prodaju u apoteci - PHARMAT24 - lekomat Automatizovani sistemi za smeštaj lekova BD ROWA Profesionalni sistemi fioka i specijalizovani nameštaj za apoteke Digitalni touch-screen sistemi virualnih polica BD ROWA Vmotion Sistemi zaštite izloženih artikala – ZACOM

PROIZVODI


Svi proizvodi koje nudimo imaju zajednički cilj, a to je unapređenje prodaje.

U oblasti elektronske zaštite od krađe, nudimo sisteme elektronske zaštite robe izložene na panelima poput mobilnih telefona, foto aparata, alata, tableta i sl; zatim, robe izložene na blister kukicama, kao i ostale robe u maloprodajnim objektima npr. tekstil, knjige, kozmetika i uopšte robe široke potrošnje koju štitimo RF nalepnicama i tagovima.

U segmentu farmacije, nudimo opremanje kompletnih apoteka specijalizovanim nameštajem sa posebnim naglaskom na fiokar – profesionalni sistem za smeštaj lekova neophodan svakoj apoteci.

Osim enterijera, za apoteke tu je i Pharmat24, automat za 24-časovnu prodaju koji će učiniti da deo prodajnog asortimana bude dostupan pacijentima i po isteku radnog vremena apoteke ili će kao sasvim nezavisno i izdvojeno prodajno mesto, učiniti Vašu robu dostupnu tamo gde je potrebno.

Sa napretkom tehnologije i automatizacije rada u apoteci, zadovoljstvo nam je da predstavimo Vmotion touch screen ekrane, jedan potpuno nov koncept prodaje, ali i robote za delimičnu ili potpunu automatizaciju pri manipulaciji lekovima u apotekama, bolničkim apotekama i veledrogerijama.

Završna komponenta opremanja svakog prodajnog objekta i to od najmanjeg pa do hipermarketa, jeste interno označavanje kao i brojni drugi alati za unapređenje prodaje, promociju i izlaganje robe, nezamenjivi pusheri, A stalci i slično.

.
Kontakt

Gama Futura d.o.o. Beograd
Ul. Trg Branka Radičevića br.: 7 / 1
11080 Beograd

Telefoni:
060.0415.651

e-mail: office@gama-futura.com


PIB potvrda