GAMA FUTURA

Gama Futura

Automat za prodaju u apoteci - PHARMAT24 - lekomat Automatizovani sistemi za smeštaj lekova BD ROWA Profesionalni sistemi fioka i specijalizovani nameštaj za apoteke Digitalni touch-screen sistemi virualnih polica BD ROWA Vmotion Sistemi zaštite izloženih artikala – ZACOM

Elektronska zaštita od krađe – NEDAP

Gama Futura nudi sisteme elektronske zaštite proizvoda (EAS) renomiranog svetskog proizvođača Nedap. EAS sistemi su RF tipa i korišćenjem radiofrekventne elektromagnetne barijere vrše nadzor nad robom u lokalu. Pored osnovne funkcije elektronske zaštite proizvoda (EAS) Nedap nudi integrisani reklamni prostor na antenama, integrisano rešenje za praćenje broja kupaca u prodajnom prostoru(Customer Counting System) i broja prodatih artikala (POS Counting System).
Podaci sa ovih sistema se objedinjuju i korišćenjem savremene Internet tehnologije u EASi/Net okruženju i omogućavaju lako unapređenje prodaje i istraživanje tržišta. Nedap EASi/Net sistem omogućavaju lokalnim i regionalnim menadžerima kompletan uvid u poslovanje jedne radnje ili čitavog lanca radnji.

U našoj ponudi možete naći raznovrstan izbor tagova svih veličina i namena po najpovoljnijim cenama.
Za primenu na teksilnoj robi, kožnoj galanteriji i obući nudimo veliki izbor tvrdih (hard) tagova u raznim veličinama i bojama.
Za skidanje tvrdih (hard) tagova koristi se specifičan ključ – detacher. Za primenu na tehničkoj robi, prehrambenim proizvodima, knjigama, kozmetičkim proizvodima nudimo široku paletu mekih (soft) tagova – etiketa, koje možemo prilagoditi za svakog kupca po želji. Takodje, raspolažemo specijalizovanim tagovima koji se koriste za flaše i za naočare.
Svi naši tagovi su kompatibili sa EAS RF sistemima koji rade na frekvencijama od 8,2 MHz, tako da se mogu koristiti i sa drugim EAS RF sistemima, npr. CheckPoint, ShopGard, CrossPoint, AmerSec i sl.

Detaljnije o primeni elektronske zaštite od krađe u apoteci u dokumentu: Elektronska zaštita u apoteci [pdf] .

Elektronska zaštita od krađe – NEDAP

Elektronska zaštita od krađe – NEDAP

Elektronska zaštita od krađe – NEDAP

.
Kontakt

Gama Futura d.o.o. Beograd
Ul. Trg Branka Radičevića br.: 7 / 1
11080 Beograd

Telefoni:
060.0415.651

e-mail: office@gama-futura.com


PIB potvrda